http://www.zurnal24.si/crna-kronika/rot ... ico-149386

_tecna_ Napisal/-a:Bulmastifi tokrat ubili lastnika
V središču Ljubljani so psi do smrti raztrgali človeka. Do tragedije je prišlo na Oražmovi ulici, kjer so leta 2006 štirje bulmastifi hudo ranili moškega. Tudi tokrat naj bi šlo za te iste pse, žrtev pa naj bi bil lastnik.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kak so lahko vrnli te pse lastniku?!![]()
![]()
![]()
![]()
http://24ur.com/novice/crna-kronika/psi-raztrgali-cloveka-sredi-ljubljane.html

praprot Napisal/-a:te so hude![]()
izprijeno do konca, žal, dejstva verjetno držijo.Razn požarja očitno noben medij tega ne upa ven dat.

just me Napisal/-a::wtf: omg zdej sm glih poslušala na dnevniku, da so veterinarji ugotovil, da so bli ti psi spolno zlorabljeni![]()
![]()
mislim ker izprijen folk obstaja![]()
prov gravža se mi res
![]()
![]()

Temida Napisal/-a:just me Napisal/-a::wtf: omg zdej sm glih poslušala na dnevniku, da so veterinarji ugotovil, da so bli ti psi spolno zlorabljeni![]()
![]()
prov gravža se mi res
![]()
![]()
aja nisi vedla do zdej? jaz sem lih pizdila k že 10 dni poslušam samo o tem - skos je to kao neka top vest,pa po tv, pa radiu, netu...

just me Napisal/-a:Temida Napisal/-a:just me Napisal/-a::wtf: omg zdej sm glih poslušala na dnevniku, da so veterinarji ugotovil, da so bli ti psi spolno zlorabljeni![]()
![]()
prov gravža se mi res
![]()
![]()
aja nisi vedla do zdej? jaz sem lih pizdila k že 10 dni poslušam samo o tem - skos je to kao neka top vest,pa po tv, pa radiu, netu...
ne nism....slučajn sm zdej čula in sm čist šokirana.....k za take stvari misliš, da jih pr nas ni...je pa praktično za sosednjimi vrati....js sm še tam mimo hodla kdaj....

tyrica Napisal/-a:js sm dobla sliko![]()
![]()
![]()
sam men pa neki ni jasnče je ta lastnik hotu te pse na vsak način met? zakaj bi mu kdo pol mogu preprečit?
sej jih je sam hotu... in zdej kr neki iščejo kdo je kriv
itak si je sam kriv..sploh, če je res delu tist kar se govori
![]()
če bi to delu pudlju k bi ga po moje tud napadl...sam pač ne do smrti

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov