Napadi psov

Vse o naših velikih in malih hišnih ljubljenčkih in zverinicah, pa tudi o tistih, ki jih nimate doma. Obvestila društev, peticije, razstave...

Napadi psov

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 16 nov 2009, 20:00

Rotvajler je napadel enoletno deklico, ki je zaradi poškodb kasneje umrla v bolnišnici.

http://www.zurnal24.si/crna-kronika/rot ... ico-149386

Slika
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Napadi psov

OdgovorNapisal/-a just me dne Po 16 nov 2009, 20:42

:shock: :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a _tecna_ dne To 02 feb 2010, 19:16

Bulmastifi tokrat ubili lastnika
V središču Ljubljani so psi do smrti raztrgali človeka. Do tragedije je prišlo na Oražmovi ulici, kjer so leta 2006 štirje bulmastifi hudo ranili moškega. Tudi tokrat naj bi šlo za te iste pse, žrtev pa naj bi bil lastnik.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAK :o :o :o :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :shock: :shock:
pa kak so lahko vrnli te pse lastniku?! :shock: :shock: :bang: :bang:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/psi-raztrgali-cloveka-sredi-ljubljane.html
Growing old is mandatory; growing up is optional.
Slika
Uporabniški avatar
_tecna_
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 05 feb 2010, 13:12

V Spodnji Avstriji sta dva rotvajlerja napadla žensko, ki je podlegla poškodbam ugrizov.

http://www.zurnal24.si/crna-kronika/rot ... sko-159002
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 05 feb 2010, 13:13

_tecna_ Napisal/-a:Bulmastifi tokrat ubili lastnika
V središču Ljubljani so psi do smrti raztrgali človeka. Do tragedije je prišlo na Oražmovi ulici, kjer so leta 2006 štirje bulmastifi hudo ranili moškega. Tudi tokrat naj bi šlo za te iste pse, žrtev pa naj bi bil lastnik.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAK :o :o :o :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :shock: :shock:
pa kak so lahko vrnli te pse lastniku?! :shock: :shock: :bang: :bang:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/psi-raztrgali-cloveka-sredi-ljubljane.html

Po tragični smrti uglednega zdravnika Saša Baričeviča na dan prihajajo šokantni podatki, ki po mnenju preiskovalcev govorijo o dvojnem življenju Ljubljančana, ki je poznal pol slovenske elite

http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie ... caID=14611
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a praprot dne So 06 feb 2010, 13:29

te so hude :shock:

izprijeno do konca, žal, dejstva verjetno držijo.Razn požarja očitno noben medij tega ne upa ven dat.
zima zima bela
Uporabniški avatar
praprot
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 06 feb 2010, 13:55

praprot Napisal/-a:te so hude :shock:

izprijeno do konca, žal, dejstva verjetno držijo.Razn požarja očitno noben medij tega ne upa ven dat.

Obupno. Tle je na mestu vprašanje - 'kdoje tu žival'
Po mojem bo vse kr držalo, baje je bilo o tem pisano tudi v Slovenskih novicah v četrtek, včeri je blo pr 24ur po tv rečeno, da so bli psi zlorabljeni in to, ampak sem lih danes gledala na netu 24ur.com in kolk sem na hitr opazla, se mi zdi, da je blo velik umaknjenga.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Če 11 feb 2010, 19:13

:wtf: omg zdej sm glih poslušala na dnevniku, da so veterinarji ugotovil, da so bli ti psi spolno zlorabljeni :shock: :shock:

mislim ker izprijen folk obstaja :shock: :shock: prov gravža se mi res :blackeye: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 feb 2010, 19:17

just me Napisal/-a::wtf: omg zdej sm glih poslušala na dnevniku, da so veterinarji ugotovil, da so bli ti psi spolno zlorabljeni :shock: :shock:

mislim ker izprijen folk obstaja :shock: :shock: prov gravža se mi res :blackeye: :shock: :shock:

aja nisi vedla do zdej? jaz sem lih pizdila k že 10 dni poslušam samo o tem - skos je to kao neka top vest,pa po tv, pa radiu, netu... :dead:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Če 11 feb 2010, 19:18

Temida Napisal/-a:
just me Napisal/-a::wtf: omg zdej sm glih poslušala na dnevniku, da so veterinarji ugotovil, da so bli ti psi spolno zlorabljeni :shock: :shock:

aja nisi vedla do zdej? jaz sem lih pizdila k že 10 dni poslušam samo o tem - skos je to kao neka top vest,pa po tv, pa radiu, netu... :dead:

ne nism....slučajn sm zdej čula in sm čist šokirana.....k za take stvari misliš, da jih pr nas ni...je pa praktično za sosednjimi vrati....js sm še tam mimo hodla kdaj....
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 feb 2010, 19:25

just me Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:

ne nism....slučajn sm zdej čula in sm čist šokirana.....k za take stvari misliš, da jih pr nas ni...je pa praktično za sosednjimi vrati....js sm še tam mimo hodla kdaj....

Ja jaz sem vedla, da je ta tip bil ženska včas, k je bil sošolka od mame od enga. Vse skp je gnusno, baje so clo slike krožle okol itd., sam po svoje pa rečem, da prav, da se je to zgodilo, ker tko bodo ljudje vsaj vedli kaj se tud pri nas dogaja in kaka je naša slovenska "elita". Nehala sem sledit temu, ker mi gre že na kozlanje, dejstvo je, da je vse ful čudno in da fajn smrdi in da se v politiki vse trese. Zakaj že?
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Če 11 feb 2010, 23:01

kdo ve kaj vse je še za tem...sm zihr, da se nikol ne bo vedl, ker bojo itak spet kr neki na pol nardil in svoje riti zaščitl namest, da bi res raziskal kaj je blo...brezveze, k itak skrbijo sam za to, da se nč ne bo zvedl :shock: :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Sr 17 feb 2010, 12:31

js sm dobla sliko :blackeye: :shock: :shock:

sam men pa neki ni jasn :dontknow: če je ta lastnik hotu te pse na vsak način met? zakaj bi mu kdo pol mogu preprečit? :dontknow: sej jih je sam hotu... in zdej kr neki iščejo kdo je kriv :dontknow: itak si je sam kriv..sploh, če je res delu tist kar se govori :blackeye: :blackeye: če bi to delu pudlju k bi ga po moje tud napadl...sam pač ne do smrti :dontknow:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 17 feb 2010, 12:34

tyrica Napisal/-a:js sm dobla sliko :blackeye: :shock: :shock:

sam men pa neki ni jasn :dontknow: če je ta lastnik hotu te pse na vsak način met? zakaj bi mu kdo pol mogu preprečit? :dontknow: sej jih je sam hotu... in zdej kr neki iščejo kdo je kriv :dontknow: itak si je sam kriv..sploh, če je res delu tist kar se govori :blackeye: :blackeye: če bi to delu pudlju k bi ga po moje tud napadl...sam pač ne do smrti :dontknow:

Ja sej slika je tud na netu. ma ne vem, mislm, da je bla to logična reakcija psov.
Zdej se pač pričkajo, ker je bla baje najprej izdana odločba da se jih usmrti, potem je pač on po svojih vezas in kanalih to preprečil. To jih zdej matra po mojem, ker je šlo mimo sistema. Al ne vem. kriv si je jasno sam. Sam boji se pa cela vlada, ker bo zdej javnost pač zvedla kake mamo pr nas in kako so vsi prepleteni...
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Sr 17 feb 2010, 12:36

bi blo pa seveda grozn, če bi koga drugega napadli :o
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član